BMW`nin G20 kasası üzerine oturtulacak yeni M3 hakkında bazı bilgiler geldi…

Kabartılı duran bir kaput ve gerekli modifiye takviyeleriyle hızlı sedanın her ortamda dikkat çekici olacağı vurgusu yapılmıştı. Müşteriler, BMW’den istedikleri M3 için ilk olarak Base tip versiyon gösterilecek. Tahminen 425 ps güç ve 406 nm torkla gelmesi tahmin ediliyor.

İkinci seçenek olarak Pure versiyonla gelecek. Pure, biraz daha özel olmasının yanında sadece arkadan itişli olacak. Dahasında ise manuel şanzımanın zevkini yaşamak isteyenlerde bu paketten faydalanabilecek. Güç oranı Base’ye göre 50 ps artarak 475 ps’e çıkartılacak.
En üst seviyede ise 5 Serisi’nin lordu M5 için de hazırlanan Competition karşımıza çıkmakta. Aslında bu versiyonun her bir M model için hazırlandığını söyleyelim. Competition, tamı tamına 500 ps‘le çıkış yapacak. xDrive ile hareket edecek M3, bu sefer 3.5 saniye civarlarında kalkış yapabilir.
M3

Buy Nolvadex UK

, Competition’la dış tarafta da farklı duracak.

500 beygir gücün yanında AWD ile gelecek sportif dört kapılının önde 19, arkada 20 inç jantları olacak. BMW’nin ağırlıkta tasarruf edileceğini söylediği karbon seramik frenler de donanım listesinde olacak.